Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Ζωδιακό σεξ


Αν περιμένετε να διαβάσετε, ένα άρθρο για το πώς κάνει σεξ το κάθε ζώδιο, κλείστε το μπρόουζέρ σας. Δεν έχω κάνει σεξ με όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ή έστω και να έχω κάνει, δεν θα σας το έλεγα.
Εγώ είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Λέοντα. Θεωρητικά, απ' όσο ξέρω, πρέπει να μου αρέσει πολύ το σεξ, είμαι αισθησιακή, έχω κυρίαρχο την Αφροδίτη βλέπεις. Λάγνα, ερωτιάρα και με μια δόση ντόμινατριξ, από το Λέοντα. Ναι, όλα αυτά τα έχω. Και μπήκα και εγώ στο τριπάκι να σκέφτομαι πώς κάνουν σεξ οι άντρες ανάλογα με τα ζώδιά τους. Αν είναι σωστά αυτά για μένα, θα είναι και γι' αυτούς σκέφτηκα.
Ο πρώτος μου σύντροφος ήταν Αιγόκερως. Τυχερή με έλεγαν όσοι ήξεραν από ζώδια. Και ταιριάζουμε, και καλοί εραστές. Και δη για πρώτη φορά, οι καλύτεροι, αφού είναι γλυκοί και τρυφεροί και αγαπησιάρηδες. Όσο για μετά, ακόμα καλύτερα, αφού είναι, λέει, μαραθωνοδρόμοι. Όντως, ήταν εργάτης, θα το παραδεχτώ. Όσα μου έλεγαν, βγήκαν. Και άρχισα και εγώ να υποστηρίζω πως αφού και σε μένα ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά, αλλά και σε εκείνον, τότε θα ισχύουν.
Όταν, αργότερα, ήρθε ο Λέοντας, κι ακόμα ένας Λέοντας, πάλι λέει ήμουν τυχερή. Θα ταιριάζαμε πολύ και είναι πολύ άντρες και πολύ χτυπάω το χέρι στο τραπέζι και πολύ βασιλιάς. Αλλά δεν ήτανε. Κανένας από τους δύο. Ο ένας έκανε σεξ και δεν ήξερε τι είναι τα προκαταρκτικά, αλλά ούτε και οι ρόλοι, και ο άλλος έκανε μου μασάζ για μιάμιση ώρα και σεξ για τρία λεπτά.
Εκεί έφαγα την πρώτη ήττα ζωδιακά, αλλά δεν πτοήθηκα γιατί στο δρόμο μου βρέθηκε ο Σκορπιός. Αχ, ο Σκορπιός με το μαγνήτη του. Τρεις Σκορπιοί, και οι τρεις φώναζαν σεξ από χιλιόμετρα. Οι προσδοκίες μου στα ύψη. Ο πρώτος Σκορπιός, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα γιατί σκεφτόταν την πρώην του και ήταν ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Ίσως και να ξενέρωσε με μένα, αλλά και καλά οι Σκορπιοί δεν μπορούν να ενεργήσουν κάτω από κάθε συνθήκη όσον αφορά το σεξ;
Το ξεπέρασα και γνώρισα τον Υδροχόο. Με αυτόν οι οιωνοί δεν ήτανε καλοί. Και όντως δεν ταιριάζαμε. Δεν μ' άρεσε και πολύ και ποτέ δεν έκατσα να διαβάσω τα χαρακτηριστικά του για να δω αν θα βγουν αλήθεια. Και μετά είχα την τύχη να γνωρίσω άλλο Σκορπιό. Και ξανά αχ και βαχ.
Θα ναι η τυχερή μου φορά, λέω, δε μπορεί! Θα του δώσει να καταλάβει και θα δω αστράκια. Αλλά πού; Αλεξιπτωτιστής. Ελεύθερη πτώση μόνος του, χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω πόσο χαιρόταν πια που με έβλεπε, αλλά δεν πρόλαβα ούτε να τονε πιάσω. Και όντως δεν έκανα τίποτα. Σηκώθηκα και έφυγα με τα φτερά πεσμένα και την Αφροδίτη ανέγγιχτη και τσαντισμένη.
Και μετά ήρθε ο Καρκίνος. Ο γλυκός και τρυφερός κατά πολλούς, Καρκίνος, ο ευαίσθητος. Που μόνο ευαίσθητος δεν ήταν. Δυο χρόνια σχέση, λογικά είχα φάει το κέρατο της αρκούδας και με είχε γραμμένη στα ακριβά του παπούτσια. Αλλά το σεξ, άλλο πράγμα. Δεν περιγραφόταν. Και μαραθώνιος και τεχνική και χημεία και απ' όλα. Κι ας μη το λεγαν τα άστρα ότι ταιριάζουμε. Και μετά λογικεύτηκα και έφυγα.
Και ήρθε ο τρίτος Σκορπιός. Και εγώ πήγα φουλ επίθεση με αυτοπεποίθηση. Και έφαγα τα μούτρα μου. Και πάλι δεν έκανα τίποτα, γιατί κι αυτός ήταν ταινία μικρού μήκους σε διάρκεια και όγκο.
Και κατέληξα στον Ταύρο με ωροσκόπο Παρθένο, που μου λεγαν τα άστρα, είναι σχέση προορισμένη για γάμο. Και ναι θα είναι για γάμο. Όσο για το σεξ, δεν μπορώ να πω, γιατί το τιμάω το στεφάνι μου και δε μιλάω για τα προσωπικά μας...
Το κλου, λοιπόν, είναι, μην έχετε προκαταλήψεις. Ναι, σέβομαι, όσους ασχοολούνται με τους αστερισμούς και εμπιστεύονται τους πλανήτες. Αλλά είμαστε όλοι τόσο μοναδικοί, που είναι δύσκολο να μας βάλεις σε κουτάκια με ταμπέλες. Όσοι διαφορετικοί σύντροφοι και αν περάσουν, τόσες διαφορετικές χημείες θα γευτείς. Οπότε, προσπάθησε, να αφήσεις τον εαυτό σου πραγματικά ελεύθερο να τις γευτεί και μη κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες και φόβους αστρικούς, πλανητικούς, γήινους και φιλικούς. Δοκίμασε, είναι ο μόνος τρόπος να δεις αν κάτι σου ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου