Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Εσύ ποιο νουμεράκι είσαι;

 Είναι γοητευτικός. Πολύ. ίσως και αντικειμενικά όμορφος, όχι όμως απαραίτητα. Η αυτοπεποίθησή του σε καθηλώνει. Ξέρει τι επιρροή έχει στο αδύναμο φύλο και τη χρησιμοποιεί με μεγάλο ταλέντο. Είναι από αυτούς τους άντρες που φωνάζουν σεξ, σε κοιτάει και σε γδύνει...
 Γνωρίζεστε, λοιπόν, και νιώθεις θεά. Σου δείχνει πως τον σαγηνεύεις και το ηθικό σου εκτοξεύεται. Το πρόβλημα είναι ότι κυρίως, σαγηνεύεσαι εσύ από εκείνον. Όταν δε, έρχεται η ώρα που σου ζητάει να βγείτε, πετάς. Είναι τραγικό και το ξέρεις, αλλά νιώθεις τόσο τυχερή που αυτός ο άντρας θέλει να βγει μαζί σου. 
 Το ραντεβού είναι σήμερα. Από χθες, έκανες νύχια και φουλ αποτρίχωση στα πάντα σαν να μην υπάρχει αύριο. Έκατσες μια ώρα μπροστά στη ντουλάπα και όλη μέρα στη δουλειά σκεφτόσουν τι θα βάλεις και αν θα τον ικανοποιήσεις. Έχει υψηλά στάνταρ, βλέπεις. Σκέφτεσαι όλες αυτές που θα έχει βγει μαζί τους και νιώθεις ανταγωνισμό. 
 Ενώ δεν μιλάει για τις κατακτήσεις του, στον αέρα υπάρχει διάχυτο το ότι είναι πολλές. Για κάποιο λόγο περίεργο, μπαίνεις κι εσύ στο τριπάκι ότι δεν πρέπει να είσαι μια από τις πολλές. Κια γιατί να είσαι άλλωστε; Μια χαρά κορίτσαρος, έξυπνη, με χιούμορ και καλλιέργεια. Θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί από το πρώτο χαμόγελο. 
 Τον κοιτάς κατάματα την ώρα που μιλάει και σκέφτεσαι πώς θα ήταν να σε φιλάει. Και όταν πια όντως σε φιλάει, μυρμηγκιάζεις ολόκληρη. Έχει ένα μαγνήτη πάνω του και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου πως δεν θα κάνετε σεξ από το πρώτο ραντεβού, αλλά άντε να αντισταθείς. Τα σκασες και καλά για το μπικίνι.. 
 Κι όμως, είναι κύριος και δεν ζητάει παραπάνω πράγματα. Σε όλο το ραντεβού, έχεις ενθουσιαστεί με το τι νιώθεις και έχεις ξεχάσει να προσέξεις αν και εκείνος εμφανίζει παρόμοια σημάδια. Σε θέλει όντως και το δείχνει; Ή απλά απολαμβάνει άλλη μια κατάκτηση; Μάλλον είναι Σκορπιός, αλλά δεν παίρνω και όρκο. 
 Και έρχεται το σεξ. Και είναι κακό. Πολύ κακό. Και δεν θες να το παραδεχτείς. Μόνο 2 λεπτά; Να μην ξέρει τι να πιάσει και τι να αφήσει; Να είναι κάφρος; Κι όμως! Κι εκεί αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι, ξενερωμένο μάτι. 
 Ρε μήπως απλά με δούλευε; Ρε μήπως απλά μου φερόταν λες και κάνει οντισιόν σε πιθανή σεξουαλική παρτενέρ και εγώ δε πήρα πρέφα γιατί χάζευα τα μανικετόκουμπα; Και ναι. Ήσουν κι εσύ ακόμα ένα νούμερο στη σειρά από αυτές που θα κατακτήσει. Μην αναρωτιέσαι, λοιπόν, γιατί τέτοιο κελεπούρι δεν είναι καπαρωμένο και γιατί δεν είχε πρόσφατα σχέση. 
 Όλοι, όσο πιο ερωτεύσιμοι το παίζουν, και όσο πιο περίτεχνα ξέρουν να μιλούν και να φέρονται, είναι γιατί αναγκάζονται να εξασκήσουν τα ραντεβουδιακά τους ταλέντα. Γιατί μετά, τζίφος. Δεν υπάρχει τίποτε παραπέρα. Μην νιώθεις, λοιπόν, χρησιμοποιημένη, αλλά ανακουφισμένη. Μια εμπειρία ήταν κι αυτή και πέρασε και πάει.
 Γι' αυτό η στυμβουλή της ημέρας είναι: Να ερωτεύεστε ειλικρινή μάτια, αυθόρμητα χαμόγελα, αμήχανες στιγμές, άνταφλες κινήσεις, ερωτευμένους αναστεναγμούς. Αυτά αξίζουν σε έναν άντρα και αυτά θα μείνουν μόλις περάσει το λούστρο του πρώτου ραντεβού. Το αμοιβαίο ενδιαφέρον πάντα ανταμίβει πιο γενναιόδωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου