Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Έρωτας, σεξ και Χόλλυγουντ




Βλέπουμε από μικροί ταινίες που προβάλλουν διάφορους τύπους σεξ. Τους απελευθερωμένουν πρωταγωνιστές που κάνουν παθιασμένο σεξ από δω κι από εκέι με κορίτσια αμφιβόλου ηθικής, τις ρομαντικές που κάνουν μόνο έρωτα και τελικά μένουν αγ... ανέγγιχτες. Και γενικά όλους όσοι προωθούν πως κάποιοι κάνουν καλό σεξ, πορνογραφικών διαστάσεων, μόνο με αγνώστους και κάποιοι κάνουν έρωτα μόνο με τον άνθρωπο της ζωής τους.


Πόσο όμως, αλήθεια και πόσο παραμύθια είναι αυτό; Δεν μπορεί δηλαδή, με τον άντρα της ζωής μου να κάνω σεξ με μαστίγια και χειροπέδες ή και με κάποια απλή σχέση μου να κάνω έρωτα; Και ποιος είναι αυτός που θα πει αν κάποιος είναι καλός στο σεξ και κάποιος όχι; Συζητούσα με μια φίλη και μου είχε πει στα πεταχτά, ότι τέλοσπάντων δεν είναι και καμιά θεά στο σεξ και δεν κρεμιέται και από πολυελαίους. Ενώ πριν καμιά εβδομάδα, μια άλλη φίλη μου έλεγε για κάτι τσούλες που δεν ξέρουν τι θα πει ποιότητα και απλά ξέρουν να κάνουν σεξ σαν πορνοστάρ.

Αυτό, λοιπόν, που κανείς δε σκέφτεται είναι ότι το σεξ δεν είναι μαθηματικά. Δεν γίνεται να δώσεις εξετάσεις και να περάσεις ή να μείνεις μετεξεταστέος και να περιμένεις να ξαναδώσεις το Σεπτέμβριο. Αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η χημεία στο εκάστοτε ζευγάρι και το τι σε εκφράζει εσένα στην προκειμένη στιγμή. Τίποτε δεν είναι κομμένο και ραμμένο πάνω σε κάποιον. Όλα ανακαλύπτονται και εξερευνούνται.

Όσο πιο συμφιλιωμένος είσαι με τη σεξουαλικότητά σου, τόσο θα ανακαλύψεις πιο εύκολα τι είναι αυτό που σου ταιριάζει. Και ξαναλέω, τη δεδομένη στιγμή τι σου ταιριάζει. Δεν χρειάζονται οι ταμπέλες "τσούλα", "παρθενόπη", "ξέκωλη", "μυξοπαρθένα". Αν είσαι ανοιχτός να ζήσεις και να απολαύσεις, μπορεί να περάσει περίοδος που να θες να κάνεις σεξ με αγνώστους, χωρίς αγκαλιές και συναισθηματισμούς. Να σηκώνεσαι αμέσως να φεύγεις και να μην ξαναπαίρνεις τηλέφωνο. Μπορεί πάλι, να έχεις αποστηθίσει όλο το Κάμα Σούτρα και να σου τύχουν σύντροφοι που η χημεία σας να είναι τόσο κακή που να μην τους νοιάζουν τα ανοίγματά σου, ούτε το πόσο καλά στήνεσαι!

Πάντα θα υπάρξει κάποιος που να σου ταιριάζει σεξουαλικά και πάντα κάποιος που δε θα τον αντέξεις. Ακόμη και στην σχέση σου, μπορεί να είσαι ερωτευμένος και μόνο το πώς σε κοιτάει ο άλλος να σε κάνει να λιώνεις στα χέρια του και να κάνετε έρωτα με τις ώρες, όχι για τις ορμόνες σας, αλλά για να γίνεστε ένα. Και εκεί δεν χρειάζονται tips και οδηγίες. Όλα θα είναι φαντασμαγορικά.
Και από προσωπική άποψη, όταν βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος θα είναι αυτός που θα θέλει να κάνετε έρωτα, αλλά μαζί του θα γίνεσαι και catwoman χωρίς να σε λέει τσούλα στους φίλους του. Ποιος είπε πως οι καλές νοικοκυρές πρέπει να είναι και ήσυχες στο κρεβάτι; Ίσα ίσα που αν δεν κάνεις ακροβατικά με τον άνθρωπό σου, με ποιον θα κάνεις;


xoxo enjoy anything that turns you on, without any taboo, without thinking what is right and wrong

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου